Lieve Bruid

Lieve Bruid, de mooiste dag van je leven komt eraan!

Een bruiloft is een mijlpaal in het leven van het bruidspaar en ook van familie en vrienden. Als je deze tekst leest, is het zeer waarschijnlijk dit dat je binnenkort een dag vol liefde, geluk en ontroering beleeft. Toch?

Gefeliciteerd, je gaat trouwen!

Het plannen van een bruiloft is hectisch en je moet aan veel dingen denken, zoals de locatie, het aantal gasten, de jurk en natuurlijk de make-up die je op deze bijzondere dag draagt. Bruid, op je trouwdag sta je in het middelpunt van de belangstelling, dus is het belangrijk om tot in detail na te denken over de make-up die je nog stralender zal maken.


Het is belangrijk dat je een professional aan je zijde hebt om je te helpen om de juiste keuzes te maken, zoals de kleur van de make-up, eenvoudig of juist zwaar, of je al dan niet wimpers gebruikt, enzovoort.

De make-up voor de bruiloft is speciaal, omdat je op deze dag niet alleen in het middelpunt van de belangstelling van de gasten staat, maar er worden ook foto’s en video’s gemaakt. Des te belangrijker is het dat de make up goed gedaan is en met de juiste producten.

Ik ben als visagiste opgeleid en heb ervaring met alle soorten make-up en
huidskleuren. Daarnaast heb ik ook veel ervaring met bruiden en dat is belangrijk, want zo’n dag brengt toch wat extra spanning met zich mee. Maar ik zal er alles aan doen om je te laten stralen, zodat je je de mooiste vrouw van de wereld voelt op deze speciale dag.

Andere aangeboden diensten/producten:

  • Designer wenkbrauwen
  • Make-up voor de bruidegom
  • Make-up voor bruidsmeisjes, moeder en zussen
  • Haarmode en kapsels
  • Luxe sieraden, verguld en vervaardigd met originele Swarovski en Preciosa
    kristallen

De testdag

Natuurlijk gaan we voordat het zover is een proefrit maken! Tijdens de test nemen we je wensen door. Je make-up moet passen bij je jurk, maar vooral bij je persoonlijkheid, je trouwlocatie en het tijdstip.

De testdag vindt ongeveer vijf weken voor de trouwdatum plaats en duurt ongeveer drie uur. Het belangrijkste voor mij is dat je volledig tevreden bent met het resultaat van de test, dus we nemen hier ruim de tijd voor. Na de test worden er aantekeningen en foto's gemaakt, zodat ik me goed kan voorbereiden op jullie trouwdag.

Make-up voor Bruidegom

Op de bruiloft, verdient de bruidegom het ook om te stralen, toch? Daarom verzorg ik eenvoudige en lichte make-up voor de bruidegom als hij daar open voor staat.

Make-up voor familie, peettantes en gasten

Natuurlijk sta jij in het centrum van de belangstelling op deze dag, maar het is natuurlijk ook mooi om je moeder, (peet)tantes en vriendinnen te zien stralen. Op die manier worden de foto's nòg mooier. Mochten er meerdere gegadigden zijn dan kan ik altijd goede visagistes uit mijn netwerk meenemen om samen te werken en iedereen mooi te maken in de gewenste tijd.

Retoucheren

Er is ook een mogelijkheid dat ik naar de trouwlocatie toekom om je make-up bij te werken of aan te passen tijdens de dag of avond. Een touch-up duurt ongeveer 30 minuten. Een totaal andere look is natuurlijk ook mogelijk, bijvoorbeeld als je voor de avond een zwaardere make-up look wilt. Dat kost natuurlijk wel wat meer tijd.

Ik hoop dat deze informatie duidelijk voor je was. Ik kijk ernaar uit om van je te horen, zodat we kunnen beginnen met het plannen en realiseren van de dag van je dromen.

Dank voor je bezoek aan mijn pagina! Doe alsof je thuis bent.